Sobre l’empresa

A Gestalia Assessors prestem serveis especialitzats en l’àmbit fiscal, comptable i patrimonial a la ciutat de Tarragona.

Per això oferim solucions d’assessorament tant per a petites i mitjanes empreses com per a patrimonis privats, tenint en compte sempre les caractrístiques de cada client per oferir-li les millors opcions en aquest camp.

Treballem amb un alt nivell de professionalitat, qualitat i immediatesa, amb un alt grau de compromís amb els nostres clients oferint-los una atenció personalitzada i un assessorament específic, així com la resolució de problemes puntuals en la gestió empresarial.

En algunes ocasions oferim formació, doncs la capacitació dels nostres clients és una bona manera de dotar-los de més informació sobre un aspecte de gran importància per a les seves finances.

Creiem en “l’assessorament preventiu” com la clau per evitar futurs problemes i situacions de costos no desitjables.

Continuament millorem la prestació de serveis i mantenim una comunicació ràpida, constant i directa amb els clients gràcies a les noves tecnologies, compartint i posant a la seva disposició tota la informació corresponent al seu expedient.

 

Valors

Per nosaltres el tracte i el servei personalitzat són la base de la nosatra feina. Cada client és diferent i ens adeqüem a ells.

Treballar com un equip amb els nostres clients és la nostra manera de fer i creiem que és el més efectiu. Els nostres clients ens importen i per això mirem totes les opcions per tal que el client surti guanyant.

Podem afirmar que els nostres valors són: qualitat i tracte personalitzat, estudi i actualització permanent, confidencialitat, serietat i ètica professional, voluntat de compartir coneixaments.