Empresa

Qui som

A Gestalia Assessors oferim serveis especialitzats en l’àmbit fiscal, comptable i patrimonial a la ciutat de Tarragona.

Creiem en l’assessorament preventiu com la clau per evitar futurs problemes i situacions de costos no desitjables.

Per això tenim solucions d’assessorament tant per a petites i mitjanes empreses com per a patrimonis privats, tenint en compte sempre les característiques de cada client per oferir-li les millors opcions en aquest camp.

Treballem amb un alt nivell de professionalitat, qualitat i immediatesa, amb un alt grau de compromís amb els nostres clients oferint-los una atenció personalitzada i un assessorament específic, així com la resolució de problemes puntuals en la gestió empresarial.

En algunes ocasions oferim formació, doncs la capacitació dels nostres clients és una bona manera de dotar-los de més informació sobre un aspecte de gran importància per a les seves finances.

Contínuament millorem la prestació de serveis i mantenim una comunicació ràpida, constant i directa amb els clients gràcies a les noves tecnologies, compartint i posant a la seva disposició tota la informació corresponent al seu expedient.

Valors

Valors

Per nosaltres el tracte i el servei personalitzat són la base de la nostra feina. Cada client és diferent i ens adeqüem a ells.

Treballar com un equip amb els nostres clients és la nostra manera de fer i creiem que és el més efectiu. Els nostres clients ens importen i per això mirem totes les opcions per tal que el client surti guanyant.

Podem afirmar que els nostres valors són: qualitat i tracte personalitzat, estudi i actualització permanent, confidencialitat, serietat i ètica professional, voluntat de compartir coneixements.

 

Equip

La base de l’equip de Gestalia Assessors la formen Lluís Espuis i Emília Sabater. Ambdós amb gran experiència en els camps d’actuació del despatx.

Lluís Espuis i Padró, fundador del despatx, aporta la seva formació i experiència en l’empresa privada com a directiu i, alhora, com a docent, doncs ha exercit com a professor associat a la Universitat Rovira i Virgili en el departament de dret tributari.

Emília Sabater, aporta la seva formació, i la seva experiencia dins del sector financer en l’àrea internacional, en l’àmbit de particulars com a gestor personal i com a tècnic especialista en empresa

Posa’t en contacte amb nosaltres, sense compromís, i descobreix com podem optimitzar els teus números

T. 977 232 882